La Comunitat RIS3CAT Aigua cel·lebra la 2ª Assemblea General per repassar l’avenç tècnic i administratiu del primer any d’execució

La Comunitat es va reunir el passat 29 de maig a la seu d’Acció a Barcelona per repassar l’avenç tècnic i administratiu del primer any de la Comunitat des del seu llançament el passat maig de 2018. En la reunió, on van assistir la major part dels 54 membres de la comunitat entre empreses, centres tecnològics i d’investigació, universitats i associacions, es van repassar els primers resultats obtinguts en els sis projectes que conformen el pla d’actuació de la comunitat: REGIREU (liderat per Eurecat), EFLUCOMP (Eurecat), DIGESTAKE (UdG-Lequia), IMAQUA (Eurecat), WATERTUR (CWP) i ELDE (UPC-INTEXTER). També, es van revisar les entrades i sortides de membres realitzades en l’últim any i es van comentar les accions de comunicació i difusió realitzades per donar visibilitat a la Comunitat tant a nivell local, nacional com internacional.

L’Assemblea també va comptar amb una taula rodona amb l’assistència de representants de la Comunitat Utilities 4.0 (liderada per ALTRAN), COTPA (UdLL), INNOAPAT (IRTA) i Energia (IREC) on es van presentar i discutir les possibles sinèrgies amb els projectes en marxa així com es van identificar temàtiques per realitzar futurs projectes conjunts.

La Comunitat RIS3CAT Aigua és una de les sis noves Comunitats RIS3CAT acreditades per la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa-, una estratègia que compta per aquesta convocatòria amb un pressupost de 24 milions d’euros finançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea. Gràcies a aquests sis projectes atorgats en el pla d’actuació, la Comunitat RIS3CAT Aigua potencia l’economia i la indústria catalana mitjançant noves tecnologies i serveis que ajuden a millorar la gestió i la reutilització d’aquest recurs.

Podeu descarregar la documentació presentada a l’assemblea aquí.